Βελόπουλος: Αφού πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός “το τέλος της επιτήρησης”, να δώσει την 13η σύνταξη

Βελόπουλος: Αφού πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός “το τέλος της επιτήρησης”, να δώσει την 13η σύνταξη

Κριτική στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ασκεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Αφού ο πρωθυπουργός θριαμβολογεί και πανηγυρίζει επειδή δήθεν η Ελλάδα βγήκε από την “λίστα επιτήρησης μακροοικονομικών ανισορροπιών“, ας επιστρέψει άμεσα την 13η σύνταξη, τον 13ο μισθό και τα δώρα που στέρησε από εργαζομένους και συνταξιούχους. Αλλιώς, ας πάψει να θριαμβολογεί και ας σιωπήσει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx