Βελόπουλος: Ονομαστική ψηφοφορία στα ομόφυλα ζευγάρια – Politico για παζάρι Μητσοτάκη για “πόστο”στην ΕΕ

Βελόπουλος: Ονομαστική ψηφοφορία στα ομόφυλα ζευγάρια – Politico για παζάρι Μητσοτάκη για “πόστο”στην ΕΕ

Κάλεσμα στα υπόλοιπα κόμματα να υπερψηφίσουν την πρόταση στης Ελληνικής Λύσης για ονομαστική ψηφοφορία στο ν/σ για τον γάμο των ομὐφυλων ζευγαριών, απηύθυνε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Παράλληλα έθεσε το ερώτημα αν αληθεύει όσα αναφέρει το Politico, περί “εξετάσεων” για να του δοθεί υψηλό αξίωμα στην ΕΕ.

Όπως είπε, «η Ελληνική Λύση θα καταθέσει πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας στο θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων. Παρακαλούμε, ζητούμε, στο πλαίσιο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των αποφάσεων υπέρ των πολιτών, τα υπόλοιπα κόμματα, μεμονωμένους βουλευτές, να υπερψηφίσουν αυτή την πρόταση, ώστε να πάμε σε ονομαστική ψηφοφορία και να μην κρυφτούν πίσω από αποχές και ψεύτικες δικαιολογίες βουλευτές της ΝΔ που στηρίζουν τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη, αλλά θέλουν να στηρίξουν ταυτοχρόνως και το χριστιανικό ποίμνιο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ανέφερε: «Δεύτερο και σημαντικότερο: σήμερα είχαμε ένα δημοσίευμα στο Politico, σύμφωνα με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να “πάρει καρέκλα” εκεί, να κάνει το νόμο του γάμου των ομοφυλοφίλων, διχάζοντας τον ελληνικό λαό. Εάν εξαργυρώνει ο πρωθυπουργός με διχασμό μια καρέκλα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε είναι πολύ μικρός για τα μεγάλα που του ανέθεσε ο ελληνικός λαός».

Το Politico παρουσιάζει την κατάσταση ως έχει στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας ως προς το θέμα του γάμου και, κυρίως, της τεκνοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια και εκτιμά ότι ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με παραδοσιακέ αξίες της παράταξής του, είναι ότι διαπραγματεύεται στην ουσία την επόμενη υψηλή θέση του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν λήξει η θητεία του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι