Βερούλη, Ζαγοράκης και συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ μεταξύ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή

Βερούλη, Ζαγοράκης και συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ μεταξύ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές τους ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ αυτών είναι η πρωταθλήτρια ακοντισμού Άννα Βερούλη, ο μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής της ΝΔ πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Θοδωρής Ζαγοράκης και ο ανθυπαστυνόμος Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε εκλεγεί με τη ΝΔ στην Ευρωβουλή και διαγράφηκε για ένα χρόνο το 2020,  αλλά επανεντάχθηκε σε αυτήν. Η διαγραφή είχε γίνει λόγω της αντιπαράθεσης για τα ποδοσφαιρικά πράγματα και για τη δήλωση του Ζαγοράκη ότι «θα ανεξαρτητοποιηθεί αν πέσει κατηγορία στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ», Ο κ. Καλλιακμάνης χθες είχε και μια δημόσια αντιπαράθεση με αφορμή τοποθέτηση δημοσιογράφου για το φόνο της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους. Αποχωρώντας από το πάνελ είπε «να ντρέπονται αυτοί που ψηφίζετε».

Επίσης στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται οι πρώην υπουργοί Φίλιππος Σαχανίδης και Γιάννης Μανιάτης, ο νυν ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου, ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο καθηγητής του ΑΠΘ και πρώην ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, ο επίσης καθηγητής του ΑΠΘ, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως η Ρόζα Βρεττού, ο Ηλίας Κικίλιας και ο Σταύρος Πετράκης (αντιπρόεδρος της ΔΟΕ), καθώς και ο Γιάννης Βαρδακαστάνης (πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας ΑΜΕΑ), ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου κ.ά.

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι οι: Αλίρη Χριστίνα, Αντωνοπούλου Μαριζέτα, Αρμενάκη Κρυσταλλία, Αρναούτογλου Σάκης, Βακουφτσή Σούλα, Βαρδακαστάνης Ιωάννης, Βερούλη Άννα, Βουρεξάκη Ταμπουρατζή Κατερίνα, Βρεττού Αγάθη Ρόζα, Δαφέρμου Μαρία, Δημόπουλος Παναγιώτης, Ζαγοράκης Θοδωρής, Ζαρωτιάδης Γρηγόρης, Θεοδώρου Μαρινίκη, Καλλιακμάνης Γιώργος, Καρχιμάκης Λευτέρης, Κικίλιας Ηλίας, Κουνάκης Παναγιώτης, Κουράκης Γιάννης, Λαμπράκης Γρηγόρης, Μανιάτης Γιάννης, Μαρκογιαννάκη Όλγα, Παπανδρέου Νίκος, Πετράκης Σταύρος, Ρίζου Αικατερίνη, Σαμαρά Οικονόμου Μυρτώ, Σαχινίδης Φίλιππος, Σπυρόπουλος Ανδρέας, Στεφόπουλος Χρήστος, Τανιμανίδου Στεφανία, Τσιλιμίγκας Νικόλαος, Τσουκαλάς Κώστας, Τσούμας Γιώργος, Χρυσόγονος Κώστας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι