Βγήκαν μαχαίρια σε συμπλοκή ανηλίκων – Δύο τραυματίες

Βγήκαν μαχαίρια σε συμπλοκή ανηλίκων – Δύο τραυματίες

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα δύο μαθητές να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία προχώρησε σε 9 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 8 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. H συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/12) στην περιοχή Καράγιωργα στο Χαλάνδρι, κοντά στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν ανήλικα άτομα, δύο αντίπαλων συμμοριών. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε 9 προσαγωγές εκ των οποίων οι 8 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρχικά μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα αθλητικής βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, ελαφρώς τραυματισμένοι. Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο η συμπλοκή να οφείλεται σε οπαδικές διαφορές ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι οκτώ συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι