Βιασμός στα Πετράλωνα: Συνελήφθη ο Βούλγαρος

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Συνελήφθη ο κατηγορούμενος ως βιαστής της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα. Είχε διαφύγει την ημέρα του συμβάντος από το σημείο του περιστατικού. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ συνέλαβαν τον 35χρονο δράστη στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Υπενθυμίζεται, ότι το έγκλημα συνέβη στο διαμέρισμα του νεαρού Βούλγαρου στα Κάτω Πετράλωνα, όπου το θύμα είχε πάει για να καθαρίσει. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια άλλη επιβεβαιωμένη πληροφορία, πέραν του ότι η σύλληψη έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για το βιασμό μιας 22χρονης. Έκτισε ποινή πέντε ετών και αποφυλακίστηκε μόλις πέρυσι. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση, καθώς κρατούσε τη γυναίκα αιχμάλωτη για ώρες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι