Βίντεο με την ανταλλαγή πυροβολισμών Λιμενικού και διακινητή μεταναστών

Βίντεο με την ανταλλαγή πυροβολισμών Λιμενικού και διακινητή μεταναστών

Βίντεο δείχνει στιγμιότυπα από την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε λιμενικούς και σε διακινητή μεταναστών κοντά στη Χίο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε την Παρασκευή, αλλά το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ. Ειδικότερα, στο βίντεο φαίνεται το χέρι του διακινητή και το όπλο. Όλα ξεκίνησαν όταν το ΛΣ ενημερώθηκε για σκάφος με μετανάστες στα ανοιχτά της Χίου και όταν το προσέγγισε για έλεγχο, ένας άνδρας (κατά πάσα πιθανότητα, ο διακινητής) έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Οι Λιμενικοί πυροβόλησαν τότε τη μηχανή του σκάφους του διακινητή και αυτό απομακρύνθηκε προς τις τουρκικές αρχές. Απ΄όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι