Βίντεο με τρεις αλλοδαπούς να κατεβάζουν ελληνικές σημαίες

Βίντεο με τρεις αλλοδαπούς να κατεβάζουν ελληνικές σημαίες

Κάμερα κατέγραψε στο Λεωνίδιο Αρκαδίας τρία άτομα που κατέβαζαν ελληνικές σημαίες από καταστήματα που τις είχαν αναρτήσει λόγω της εθνικής επετείου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις. Τα τρία άτομα, 25, 26 και 29 χρόνων, κατηγορούνται για προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής και θρησκευτικής σημασίας. Μετά από έρευνα αποδείχθηκε πως οι τρεις αλλοδαποί φέρεται να αφαιρούσαν τις ελληνικές σημαίες από τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων από τις 26 ως και τις 27 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους κατέβαζαν τις σημαίες οι συλληφθέντες ούτε γνωστοποιήθηκε η εθνικότητά τους. Τα περισσότερα μέσα δεν αναφέρονται σε μετανάστες, αλλά σε τουρίστες.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx