Βουλγαρία: Η κυβέρνηση Μπορίσοφ δεν παραιτείται

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας προτίθεται να φέρει σε πέρας την τετραετή θητεία της μέχρι την ερχόμενη άνοιξη παρά τις αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες και την πρόταση μομφής που σχεδιάζεται για την ερχόμενη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ένας από τους ηγέτες του ήσσονος εταίρου του κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο Βάλερι Σιμεόνοφ δήλωσε πως ο συνασπισμός συμφώνησε να συζητήσει έναν κυβερνητικό ανασχηματισμό μετά την ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής, την οποία μπορεί να κερδίσει με τη στήριξη ενός μικρού λαϊκιστικού κόμματος και ανεξάρτητων βουλευτών. Αργά χθες, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ ζήτησε τις παραιτήσεις των υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικών και Οικονομίας εν μέσω των διαδηλώσεων που γίνονται στη χώρα κατά της διαφθοράς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι