Βουλή: Βγήκαν όλοι άριστοι

Το Twitter απέκλεισε τον Βελόπουλο

Η εσωτερική αξιολόγηση των εργαζομένων στην Βουλή, ανέδειξε την συντριπτική πλειοψηφία τους στο επίπεδο των αρίστων και αυτό κρίθηκε προβληματικό ως συμπέρασμα, οπότε τώρα σύμφωνα με τον κανονισμό, κόβονται οριζοντίως τα μόρια.

Συγκεκριμένα, η εσωτερική αξιολόγηση των εργαζομένων για το 2018 έδειξε πως οι περισσότεροι βαθμολογήθηκαν στην υψηλότερη κλίμακα των 90 έως 100 βαθμών. Αυτό έχει πλέον αυτομάτως ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο “συντελεστής διόρθωσης” και να επέλθει οριζόντιο “κούρεμα” βαθμών κατά 10%.

Η αφαίρεση έγινε σύμφωνα με απόφαση του 2016 που υπέγραψε ο τότε Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για τον “καθορισμό των κριτηρίων και της διαδικασίας αξιολόγησης των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υπαλλήλων της Βουλής και ρυθμίσεις ειδικότερων θεμάτων του συστήματος αξιολόγησης” η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων πως “όπου παρατηρείται συστηματική εμφάνιση ακραίων τιμών βαθμολόγησης, είτε υψηλών είτε χαμηλών, μπορεί με απόφαση του Γενικού Γραμματέα, κατόπιν σχετικής εισήγησης του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμόρφωσης να εφαρμόζεται “συντελεστής διόρθωσης”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι