Βουλιάζουν τα έσοδα της TUI

Βουλιάζουν τα έσοδα της TUI

Σε ένα καλοκαίρι όπου λίγοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό λόγω της πανδημίας, η  TUI μετράει απώλειες 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά το τρίτο τρίμηνο. Η μεγαλύτερη τουριστική εταιρεία στον κόσμο δήλωσε την Πέμπτη, ότι εξετάζει όλες τις επιλογές προκειμένου να διαχειριστεί τις απώλειες.

Η TUI εξασφάλισε ένα δεύτερο πιστωτικό όριο από τη γερμανική κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα. Ενώ, ανέφερε ότι η ρευστότητα ανήλθε πλέον στα 2,8 δισ. δολάρια. Η ταξιδιωτική εταιρεία είχε ήδη συμφωνήσει με κρατικό δάνειο 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Απρίλιο, προσδοκώντας ότι αυτή η ένεση ρευστότητας θα την βοηθούσε να επιβιώσει έως το 2021.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version