Βρετανία: 98χρονος μαρκήσιος πήγε να σώσει γάτα και σκοτώθηκε

Βρετανία: 98χρονος μαρκήσιος πήγε να σώσει γάτα και σκοτώθηκε

Ηλικιωμένος μαρκήσιος προσπάθησε να ελευθερώσει τη γάτα του που είχε “μαγκώσει”  στο παράθυρο. Καθώς ανέβαζε το φύλλο του παράθυρου με δύναμη, έχασε την ισορροπία του,  έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε.

Πρόκειται για τον ηλικίας 98 ετών μαρκήσιο του Ailesbury, τον Michael Sydney Cedric Brudenell-Bruce, ο οποίος σκοτώθηκε  την Κυριακή, αλλά οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές σήμερα. Το συμβάν έλαβε χώρα στο σπίτι του στη συνοικία Shepherd’s Bush στο Λονδίνο. Η 88χρονη συμβία του (ο μαρκήσιος είχε παντρευτεί τρεις φορές) Τeresa Marshall de Paoli, περιέγραψε σε δημοσιογράφους το συμβάν ως εξής:

«Πιστεύω ότι πήγε να σπρώξει το παράθυρο προς τα πάνω γιατί είχε κολλήσει το κεφάλι της γάτας μας, τα κατάφερε αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο αίθριο. Χτύπησε στο τσιμέντο με το κεφάλι. Ένας αστυνομικός μου είπε ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος». Βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι όταν αγκάλιασε τον νεκρό συμβίο της κλαίγοντας πήγε και βρήκε την αγαπημένη του κολόνια και τον “ράντισε” με αυτήν. Συζούσαν από το 1992.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι