Βρυξέλλες: Τρεις ελαφρά τραυματίες από την έκρηξη σε σπίτι – Διαρροή αερίου

Βρυξέλλες: Τρεις ελαφρά τραυματίες από την έκρηξη σε σπίτι – Διαρροή αερίου

Μόνον ένας είχε σχετικά σοβαρά τραύματα, όμως και αυτά δεν αξιολογήθηκαν ως βαριά. Η έκρηξη σχετιζόταν με εργασίες της εταιρείας αερίου στο δίκτυο

Έκρηξη σημειώθηκε σε περιοχή των Βρυξελλών έπειτα από διαρροή αερίου σε σπίτι. Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ 672 άτομα αναγκάστηκαν να εκκενώσουν την περιοχή για προληπτικούς λόγους.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε μια μονοκατοικία σε βόρειο προάστιο της πρωτεύουσας, νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η έκρηξη σχετίζεται με εργασίες που πραγματοποίησε η διαχειρίστρια εταιρεία του δικτύου.

Αρχικά η αστυνομία έκανε λόγο για έναν σοβαρά τραυματία, ωστόσο ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας των Βρυξελλών, Walter Derieuw επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τρία άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρά, συμπεριλαμβανομένου του ατόμου που διέμενε στο σπίτι. Αυτή υπέστη ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τα άλλα δύο άτομα υπέστησαν επίσης ελαφρά τραύματα και τους παρασχέθηκε νοσηλευτική φροντίδα επι τόπου χωρίς να χρειασθεί να διακομισθούν σε νοσοκομείο.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι