Χαρίτσης για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μας χαροποιούν

Χαρίτσης για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μας χαροποιούν

Ο βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης, που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πλέον ανήκει στη “Νέα Αριστερά”, από τα Χανιά όπου βρίσκεται για περιοδεία, είπε ότι οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ ούτε εκπλήσσουν, αλλά ούτε και χαροποιούν. Ο κ. Χαρίτσης απόψε μιλάει σε ανοιχτή εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην πόλη των Χανίων.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς το πρωί επισκέφθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, και στη συνέχεια είχε περιοδεία στο κέντρο των Χανίων και στο Λιμάνι και ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις με ενδιαφέρον. Δεν μας χαροποιούν, ούτε όμως μας εκπλήσσουν. Αυτό που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία είναι μια Αριστερά σοβαρή, αξιόπιστη, μαχητική και τεκμηριωμένη. Μια αριστερά που θα προσφέρει εναλλακτικό δρόμο στους προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες που βιώνουν την ζοφερή πραγματικότητα της μονοκρατορίας του κ. Μητσοτάκη. Φιλοδοξούμε αυτή να είναι η Νέα Αριστερά.Είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν διαδικασίες ανασύνθεσης του ευρύτερου χώρου. Θέλουμε η Νέα Αριστερά με την ευκρίνεια και την σαφήνεια του πολιτικού της λόγου, με έναν άλλο δημοκρατικό τρόπο άσκησης πολιτικής να αποτελέσει τον καταλύτη αυτών των εξελίξεων».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι