Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Κορυδαλλό με δύο νεκρούς

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών το βράδυ στον Κορυδαλλό με δύο νεκρούς,

Δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Κορυδαλλού με θύματα δύο άντρες. Η ΕΛΑΣ, ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ για ριπές πολυβόλων στην οδό Σοφίας Βέμπο στο Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν έναν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο Mercedes, γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα, γαζωμένο από σφαίρες.

Τα θύματα έχουν συγγενική σχέση εξ αγχιστείας καθώς ο ένας είναι παντρεμένος με την αδελφή του άλλου. Το διπλό έγκλημα παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς τα θύματα συνδέονται με γνωστό πρόσωπο της νύχτας, που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο.

O ένας από τα θύματα είχε συλληφθεί το 2013 για την υπόθεση Φιλόπουλου, του οπαδού του Παναθηναϊκού που είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου σε άγρια συμπλοκή οπαδών τον Μάρτιο του 2007, στη Λεωφόρο Λαυρίου. Στη συνέχεια, φέρεται να είχε εμπλακεί με ανθρώπους της νύχτας και ήταν φίλος ηγετικού στελέχους της Greek Mafia. Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο το Τμήμα Εκβιαστών όσο και το Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι