Χώρισαν Νικόλαος Γλίξμπουργκ και Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Twitter απέκλεισε τον Βελόπουλο

Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου, πήραν ο 55χρονος Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η 43χρονη Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του πρώτου. Είχαν παντρευτεί το 2010 στις Σπέτσες.

Η Μπλάτνικ, από Σλοβένο πατέρα και Γερμανίδα μητέρα, γεννήθηκε στη Βενεζουέλα. Μέχρι να παντρευτεί τον Γλύξμπουργκ, είχε τις δημόσιες σχέσεις της  σχεδιάστριας ρούχων Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο αναφέρει: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version