Ζεφύρι: Νεκρός 8χρονος μετά από πυροβολισμούς

Συνελήφθησαν δύο Σέρβοι της συμμορίας "Ροζ Πάνθηρες" - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/10) σε καταυλισμό Ρομά στο Ζεφύρι όπου ένα 8χρονο παιδί τραυματίστηκε θανάσιμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο οικογένειες Ρομά να τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο μέσα στον καταυλισμό. Τότε βγήκαν τα όπλα και ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε θανάσιμα το οκτάχρονο παιδί – πιθανόν από αδέσποτα σκάγια κυνηγετικού όπλου – και μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στον καταυλισμό, στο Ζεφύρι έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που οδήγησε στο επεισόδιο και στον θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού. Μάλιστα η μητέρα του παιδιού φέρεται να έχει κατονομάσει τον δράστη ο οποίος αναζητείται από πάνοπλους αστυνομικούς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι