ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχουμε λάθος πρωθυπουργό!

Έχουμε λάθος πρωθυπουργό, Γιάννης Μαντζουράνης
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό “Άλφα” δεν αποδείχτηκε μόνο ανασφαλής, φοβισμένος, νευρικός και φτηνά εμπαθής με τους πολιτικούς αντιπάλους του. Μαρτύρησε χωρίς πίεση και πόσο αλαζόνας είναι. Δεν έχει ανάγκη να διαβουλευτεί με κανέναν για κρίσιμα εθνικά προβλήματα. Δεν υπήρχε ανάγκη να συμβουλευτεί κανέναν για να στείλει όπλα στην Ουκρανία.

Δεν του αρέσουν καθόλου τα συμβούλια πολιτικών αρχηγών! Εκδήλωσε ένα τεράστιο Εγώ, που γίνεται επικίνδυνο για την πατρίδα εν μέσω της διεθνούς θύελλας, που έχει ξεσπάσει από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Την ίδια μέρα, 3 Μαρτίου, ο Αλέξης Τσίπρας, έθετε ως προτεραιότητα, μιλώντας στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό “Αντένα”, την εθνική σύνεση. Την πολιτική σοβαρότητα. Την υπευθυνότητα.

Ζητούσε μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, η οποία πλήττει βάναυσα τα μικρομεσαία στρώματα. Και σημείωνε, χωρίς υστερίες, τους κινδύνους από την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, την οποία αποφάσισε μόνος του ο πρωθυπουργός. Για όποιον αγαπάει και πονάει αυτή την πατρίδα, το συμπέρασμα που εξάγω είναι σαφές: Έχουμε λάθος πρωθυπουργό!

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι