ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έβγαλε είδηση ο Κυριάκος στο καφενείο της Βουλής

Συναγερμός για το ενεργειακό στην Ελλάδα λόγω Ουκρανικού
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Την πρώτη δια ζώσης κοινοβουλευτική ομάδα συγκαλεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης την επόμενη Τρίτη. Αν βέβαια όλα πάνε καλά γιατί η σχετική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κώστα Τασούλα, παρουσία εννέα βουλευτών του κόμματος στο καφενείο της Βουλής, έγινε πριν ανακοινωθεί ότι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Πάντως αν δεν ακυρωθεί ή μετατεθεί θα είναι η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τον Ιανουάριο του 2020. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέπληξε χθες τόσο τους δημοσιογράφους, όσο και τους βουλευτές του. Πρώτα πήγε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και στην συνέχεια ήπιε καφέ με ομάδα βουλευτών του.

Και τα δύο ήταν για πρώτη φορά από την στιγμή που έγινε πρωθυπουργός. Ήταν στο πλαίσιο της ξενάγησης που του έκανε ο πρόεδρος της Βουλής για τα 200 χρόνια από την επανάσταση. Μετά την ξενάγηση κάθισαν στο καφενείο της Βουλής. Οι τυχεροί βουλευτές που περνούσαν εκείνη την ώρα κλήθηκαν για καφέ και μία σύντομη κουβέντα. Η πρόσκληση βέβαια ήταν από τον κ. Τασούλα…

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι