Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει το Βυζάντιο πριν την άλωση

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει το Βυζάντιο πριν την άλωση, Θεόδωρος Κατσανέβας
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει το Βυζάντιο την εποχή πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Όπως τότε έτσι και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική,εθνική, κοινωνική παρακμή και απαξίωση. Έχει χαθεί η οικονομική και εθνική της ανεξαρτησία με την επικράτηση της οικονομικής ευρωκατοχής. Φτωχοποιείται και υποχρεώνεται να αποδίδει έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας της τάξης του 3,5% του ΑΕΠ, με τη μορφή επιστροφής δανείων που μας φόρτωσαν οι δόλιοι δανειστές. Καμιά χώρα στον κόσμο, ούτε η ίδια η Γερμανία, δε θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τέτοιο πελώριο οικονομικό βάρος.

Τα οικονομικά της υποστυλώματα εξαϋλώνονται. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν περιέλθει σε ξένα χέρια, με αδιαφανείς διαδικασίες εξπρές. Το ίδιο και τα υποκαταστήματά τους στο εξωτερικό. Δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια, επιχειρήσεις εθνικής σημασίας, όπως οι ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΟΣΕ, ναυπηγεία κλπ., φεύγουν από τον έλεγχο του δημοσίου, του οποίου ολόκληρη η περιουσία υπάγεται στο Υπερταμείο υπό ξένο έλεγχο. Οι Έλληνες πολίτες έχουν χάσει κατά μέσο όρο, το μισό τους πλούτο.

Η οικονομική και κατ’ επέκταση η εθνική μας ισχύς, συρρικνώνεται στο ελάχιστο. Αυτό έχει συνέπεια να υποχωρούμε σε όλα τα μέτωπα, έχοντας δίπλα έναν επίβουλο και άκρως επιθετικό γείτονα. Η Ευρώπη περιορίζεται σε φραστικές και άνευ ουσίας ανακοινώσεις. Το ΝΑΤΟ «νίπτει τας χείρας του». Και οι πολεμικές βιομηχανίες της Δύσης, θριαμβολογούν γιατί θα πουλήσουν περισσότερα όπλα σε δύο χώρες μέλη και συμμάχους στο ΝΑΤΟ!

Παράδοση στην Τουρκία

Η οικονομική και εθνική παρακμή οδηγεί στον τελικό αφανισμό με την επερχόμενη ισλαμοποίηση και μετατροπή της πατρίδας μας σε τουρκικό προτεκτοράτο υπό γερμανική εποπτεία, με τη μεθοδευμένη εισβολή Μουσουλμάνων εποίκων. Το όλο σκηνικό μεθοδεύεται από το Βερολίνο. Οι Γερμανοί που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη, είχαν και έχουν άριστες σχέσεις με την Τουρκία και μια τέτοια προοπτική φαίνεται πως βολεύει τις επιδιώξεις τους. Οι Έλληνες δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος λαός.

Η χώρα μας ποτέ δεν υπήρξε σύμμαχος της Γερμανίας και τα αισθήματα των Ελλήνων απέναντί της ήταν και είναι ιδιαίτερα αρνητικά. Η παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία και μάλιστα χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά, μπορεί να ηρεμήσει το γειτονικό μας “θηρίο”. Και η Ευρώπη της Γερμανίας να εξασφαλίσει έτσι την ένταξή Τουρκίας και Ελλάδας μαζί στον κύκλο συμφερόντων της απομακρύνοντάς την από τη Ρωσία αλλά και τις ΗΠΑ. Βολική είναι επίσης η προοπτική της μετατροπής της Ελλάδας σε αποθήκη Μουσουλμάνων μεταναστών για την άντληση φτηνού εργατικού δυναμικού και επιβολή της αρχής του “διαίρει και βασίλευε”.

  Επινίκιο σόου Κασσελάκη χωρίς καμία αναφορά στον Τσίπρα

Αποχαιρέτα την Ελλάδα που χάνουμε

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση κωφεύουν σε όλα αυτά. Ενδιαφέρονται για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές. Ο λαός έχει περιπέσει σε εθνικό λήθαργο. Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει παροπλιστεί. Εκπρόσωποι της άρχουσας τάξης όπως και τότε στο Βυζάντιο, αγωνιούν να γίνουν αρεστοί στα ξένα αφεντικά. Τα συστημικά ΜΜΕ χτυπούν το ταμπούρλο της υποταγής στο ρυθμό που τους ταΐζουν τα αφεντικά και οι υπό ξένο έλεγχο τράπεζες.

Νεοφιλελεύθεροι κοσμοπολίτες και νεοαριστεροί εθνομηδενιστές, ευλογούν τη μαζική μουσουλμανική εισβολή, στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα οποία θα καταργηθούν φυσικά όταν η χώρα ισλαμοποιηθεί. Η εκκλησία όπως οι μοναχοί στο τέλος του Βυζαντίου, προσεύχονται στον Κύριο. Και ενώ η υπόθεση του Μακεδονικού ξεσήκωσε τον κόσμο και γέμισε τις πλατείες από λαϊκές συγκεντρώσεις, η ορμητικά επερχόμενη Ισλαμοποίηση, προκαλεί αναντίστοιχη με την καταστροφική της βαρύτητα, λαϊκή εγρήγορση και κινητοποίηση.

Η πατρίδα του Αριστοτέλη, του Σωκράτη, του Περικλή, του Θεμιστοκλή, του Καραϊσκάκη, του Ρήγα Φεραίου, του Καποδίστρια θα τελειώσει αν δεν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός. Αυτό είναι το ζητούμενο. Αλλιώς ας αποχαιρετίσουμε την Ελλάδα που χάνουμε…

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι