ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άδωνις ζήλωσε και ρόλο εκπροσώπου των γερμανικών Lidl

Ο Άδωνις ζήλωσε και ρόλο εκπροσώπου των γερμανικών Lidl, Αντώνης Κουμιώτης
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Από τα απίστευτα και όμως ελληνικά τα όσα συνέβησαν με τη γνωστή πλέον σε όλο το πανελλήνιο υπόθεση της ηλικιωμένης, η οποία συνελήφθη για λίγο κρέας και τυρί. Ενδεικτική και η συμπεριφορά των υπευθύνων του υποκαταστήματος της Lidl Ελλάς στο Ίλιον. Και σαν να μην έφταναν αυτά προστέθηκε και ο απίθανος, όπως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται, αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφήνοντας λοιπόν κανείς την εταιρεία με την συγκεκριμένη συμπεριφορά και την μετέπειτα αναδίπλωσή της, να απολαύσει τον κοινωνικό σχολιασμό που η ίδια προκάλεσε, αξίζει να σταθεί κανείς στην πολιτική αντιμετώπιση της κατάστασης. Και εδώ είναι που εμφανίζεται από το πουθενά στη σκηνή ο υπουργός Ανάπτυξης μιας χώρας, στην οποία συμβαίνουν όλα αυτά τα μυθιστορηματικά.

Αφού πρώτα φρόντισε να διαρρεύσει η άσκοπη παρέμβασή του προς την εταιρεία, εν συνεχεία σπεύδει δημοσίως να την υπερασπιστεί και επικοινωνιακά. Και λέμε άσκοπη, διότι –όπως ο ίδιος μας πληροφόρησε από τηλεοπτικού άμβωνος– η ηλικιωμένη διώκεται αυτεπάγγελτα, εφόσον κλήθηκε η Αστυνομία από τον υπεύθυνο του υποκαταστήματος και όχι κατ’ έγκληση της εταιρείας. Ως εκ τούτου τί είδους παρέμβαση έκανε προς την εταιρεία; Και το κυριότερο προς τί ο εμπαιγμός, αν όχι προς άγραν ψήφων;

Αντί, λοιπόν, ο λαλίστατος και κατά τα άλλα συμπαθέστατος Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων, να μιλάει στα κανάλια σαν άλλος εκπρόσωπος Τύπου των γερμανικών Lidl, μήπως να μας εξηγήσει τί ώρα υπολογίζει ότι θα φτάσει το τρένο της Ανάπτυξης σ’ αυτόν τον τόπο. Και σε ποιο ακριβώς βαγόνι του έχουν χαθεί τρία σχεδόν χρόνια τώρα όλοι εκείνοι οι επενδυτές που περίμεναν στην σειρά την εκλογή της ΝΔ; Και θα πρέπει να μας το εξηγήσει άμεσα αυτό το μυστήριο, διότι οι “Άθλιοι” απ’ αυτόν τον τόπο δεν έλειψαν ποτέ, ίσως ακριβώς επειδή περισσεύει η αθλιότητα!

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι