Στις 9:30 το πρωί η νέα συνάντηση Κοτζιά – Ντιμιτρόφ στην Νέα Υόρκη

default image

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 9ώρα Ελλάδας) ο πρώτος κύκλος συνομιλιών του Ν. Κοτζιά με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ υπό την παρουσία του ειδικού διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν κανονικά την Παρασκευή, στις 9:30 το πρωί, όπως προβλέπει το αρχικό πρόγραμμα.

Οι χθεσινές συνομιλίες άρχισαν στις 5:30 ώρα Ελλάδος (πρωί στην Νέα Υόρκη) και συνεχίστηκαν και το απόγευμα. Ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Ντιμιτρόφ συναντήθηκαν στην είσοδο των Ηνωμένων Εθνών πριν ανέβουν μαζί στον 15ο όροφο.

Παραλλήλως με τους υπουργούς Εξωτερικών συνεδρίασαν και οι τεχνικές ομάδες, όπως είχε γίνει και κατά τις πρόσφατες συναντήσεις Κοτζιά – Ντιμιτρόφ σε Βιέννη και Σούνιο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι