Αργυρόκαστρο: Ασθενοφόρο παρέσυρε 10χρονο - Είχε βγει από το ΙΧ επειδή περίμενε 24 ώρες να περάσει τα σύνορα

-

Σοβαρό δυστύχημα συνέβη κατά τις πρωινές ώρες στην εθνική οδό Αργυροκάστρου - Κακαβιάς όπου ένα δεκάχρονο παιδί χτυπήθηκε από διερχόμενο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε μια ασθενή προς το Περιφερειακό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου.

Το άτυχο αγόρι δεν έζησε. Όπως περιγράφουν αυτόπτες, το αγοράκι στις 10:30 το πρωί πήγε να διασχίσει το δρόμο πλησίον των Βουλιαρατών. Η οικογένεια του άτυχου παιδιού με το ΙΧ της βρισκόταν για περίπου 24ωρες μεταξύ των χιλιάδων οχημάτων που περίμεναν να περάσουν στην Ελλάδα από χτες για να προλάβουν τα νέα μέτρα που ισχύουν για είσοδο Ελλήνων και Αλβανών από αύριο 16  Αυγουστου στην Κακαβιά. Την ώρα που το παιδί πήγαινε να περάσει, όμως, διερχόταν με ταχύτητα το ασθενοφόρο και κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου συνελήφθη και η ασθενής που διακομιζόταν, παρελήφθη από άλλο ασθενοφόρο

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.