Έκρηξη Ντι Μάιο για τις «εξυπνάδες» Μοσκοβισί

-

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και αρχηγός του Κινήματος  Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο, χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του Μοσκοβισί για την Ιταλία.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είπε ότι «υπάρχει ένα κλίμα που μοιάζει με εκείνο της δεκαετίας του '30» και ότι «μπορεί να μην υπάρχει ένας Χίτλερ, αλλά ίσως, πολλοί μικροί Μουσολίνι». Παραλλήλως τόνισε ότι  «η Ιταλία αποτελεί πρόβλημα».

«Η στάση μερικών Ευρωπαίων επιτρόπων είναι απαράδεκτη. Στην Κομισιόν επιτρέπουν στον εαυτό τους να λένε ότι στην Ιταλία υπάρχουν πολλοί μικροί Μουσολίνι. Δεν τους το επιτρέπουμε. Πρόκειται για άτομα που έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα», απάντησε ο Ντι Μάιο.

Ο επικεφαλής των Πεντάστερων πρόσθεσε ακόμη, ότι «η Ιταλία έχει την κυβέρνηση με την ευρύτερη λαϊκή στήριξη σε όλη την Ευρώπη» και χαρακτήρισε τις δηλώσεις Μοσκοβισί ως «αχαρακτήριστες κρίσεις μιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία σε έξι με οκτώ μήνες δεν θα υπάρχει πια, διότι οι πολίτες στις Ευρωεκλογές θα στείλουν στο σπίτι τους μεγάλο μέρος των "ευρωγραφειοκρατών"».

 

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.