Επεισόδιο Ψαριανού-Θεοδωράκη στην Βουλή, φήμες για σπρωξιές

-
374

Ένα έντονο λεκτικό επεισόδιο είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γρηγόρης Ψαριανός στην Βουλή.

Το επεισόδιο συνέβη αμέσως μετά την αποχώρηση του Θεοδωράκη από το βήμα της Βουλής, απ’ όπου είχε προειδοποιήσει ότι θα αποκαλύψει την ερχόμενη εβδομάδα, με συγκεκριμένα στοιχεία, «ποιος σκότωσε την ΚΟ του Ποταμιού».

Οι πληροφορίες θέλουν τον Σταύρο Θεοδωράκη να κινήθηκε προς το περιστύλιο και εκεί να έπεσε πάνω στον πρώην βουλευτή του Γρηγόρη Ψαριανό, με τον οποίον φέρεται να αντάλλαξε κάποιες γρήγορες, αλλά έντονες κουβέντες.

«Ντροπή σου, ντροπή σου» φώναζε, σύμφωνα με τιςίδιες πληροφορίες ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Στάυρος Θεοδωράκης του απάντησε: «Τον δρόμο μου και τον δρόμο σου». Αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο ανέφεραν ότι ο Ψαριανός είχε και σωματική επαφή με τον Θεοδωράκη, καθώς φέρεται να τον έσπρωξε.

Λίγη ώρα αργότερα, με ανάρτησή του, ο Γρηγόρης Ψαριανός υποστήριξε ότι δεν υπήρξε επεισόδιο και ότι είχαν απλώς έναν έντονο διαξιφισμό.

Η ανάρτηση Ψαριανού

"Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη".

Ακολουθούν δημοσιεύματα πάνω σε ένα κατά φαντασίαν επεισόδιο. Πρόκειται απλώς για έναν έντονο πράγματι διαξιφισμό στο διάδρομο, ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γρηγόρη Ψαριανό, σε σχέση με κάποια πράγματα αβάσιμα που είπε λίγο νωρίτερα ο ΣΘ στην ομιλία του.

Δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ. Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα. Το μόνο που πράγματι ειπώθηκε είναι το "καθένας τώρα το δρόμο του", από τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ανεβάζουμε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.

Υ.Γ.: Επειδή πολλοί διψάνε για ξεμαλλιάσματα στις γειτονιές από κυράτσες που ουρλιάζουν, τούς παραπέμπουμε στις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.  Εμείς κυράτσες δεν είμαστε.