Γεννηματά: Δεν μπορούμε χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε μόνο με το ΠΑΣΟΚ

-
Γεννηματά: «Πυγμή στους Ευρωπαίους, όχι στους νησιώτες»

Στην αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής επιμένει η Φώφη Γεννηματά, ενώ αναφερόμενη στο έκτακτο συνέδριο επισημαίνει ότι δεν σηματοδοτεί επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ.

«Όποιος λοξοκοιτάζει προς Τσίπρα ή Μητσοτάκη δεν έχει θέση ανάμεσά μας», τονίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα». Παραλλήλως, αναφερόμενη στην διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου και στους ισχυρισμούς του περί ανταλλαγμάτων για την καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, επαναλαμβάνει ότι δεν είναι Τσίπρας και ότι δεν κάνει «παζάρια ούτε αλισβερίσια».

Εξηγώντας μάλιστα την διαγραφή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, επισημαίνει ότι η ψήφος του δεν ήταν «απλά “ναι” σε μια κακή συμφωνία, αλλά και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα». Η Φώφη Γεννηματά απαντά και σε όσου υποστηρίζουν την ανάγκη δημιουργίας ενός «προοδευτικού μετώπου» με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «η προσπάθειά τους να προσδώσουν στις προσωπικές αυτές επιλογές προσχηματικά ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά δεν πείθει κανέναν».

«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε μόνο με το ΠΑΣΟΚ», υπογραμμίζει αναφερόμενη στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας παραλλήλως ότι «η πολυκομματική λειτουργία του ΚΙΝΑΛ μέχρι σήμερα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.