Καλά στην υγεία τους είναι οι 48 επιβάτες λεωφορείου των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία και στα μισά της απόστασης Αθήνας -Λαμίας.

Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί καθώς όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν εγκαίρως χάρη στις γρήγορες αντιδράσεις του οδηγού. Το  λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς και πως η φωτιά αποδίδεται σε μηχανική βλάβη.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.