Quantcast
Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: "Για το Ελληνικό γίνονται όλα" και "αφηγήματα επαγγελματιών ομοφυλόφιλων" - slpress.gr

Σε παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας του εντολέα του και σε μάρτυρες που είναι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» αναφέρθηκε σήμερα ο νέος συνήγορος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, που δήλωσε απορημένος έως απογοητευμένος ως νομικός με τις ελλείψεις στοιχείων στη δικογραφία. Απέδωσε το “κυνήγι” του εντολέα του σε πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες.

Είπε τα εξής: «Έλαβα στα χέρια μου τα αντίγραφα της δικογραφίας, η οποία σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Αθηνών εις βάρος του κορυφαίου ηθοποιού, σκηνοθέτη και πρώην διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος, κ. Δημήτρη Λιγνάδη. Ανέμενα ότι το περιεχόμενο της δικογραφίας θα είχε αποδεικτικά στοιχεία που θα δικαιολογούσαν την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή εις βάρος του, καθώς και την έκδοση εντάλματος συλλήψεως, μία διαδικαστική πράξη που προβλέπεται για ακραίες περιπτώσεις, όταν ο δράστης κατηγορείται για μία παράνομη συμπεριφορά που γίνεται τώρα και όταν πιθανολογείται σφόδρα η αναχώρησή του στο εξωτερικό. Με δυσάρεστη έκπληξη διαπίστωσα ότι η δικογραφία δεν περιέχει τίποτα από αυτά, παρά δύο μηνύσεις γραμμένες από δικηγόρους.

» Ο ένας μηνυτής ζει μόνιμα στη Σουηδία και ο άλλος δηλώνει ότι ήταν μοντέλο, οι οποίοι μάλιστα στην ουσία δεν περιγράφουν τίποτα εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Μόλις διαβάσεις αυτά που περιγράφουν, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες. Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αλλους ομοφυλόφιλους, και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σεξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή.

»Σημειωτέον ότι όλοι οι δήθεν παθόντες και δήθεν βιασθέντες που καταθέτουν είχαν δήθεν ερωτικές σχέσεις με τον κύριο Λιγνάδη επί μακρό χρονικό διάστημα. Θέλω να καταστήσω γνωστό ότι αυτή η υπόθεση με τέτοια νομική βαρβαρότητα εις βάρος Έλληνα πολίτη έχει στόχο την κυρία Μενδώνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια υπουργός για την απεμπλοκή της τεράστιας επενδύσεως στο Ελληνικό, ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των δήθεν αρχαιολογικών ευρημάτων και να ολοκληρωθεί αυτή η τεράστια επένδυση.

ΣΥΡΙΖΑ γα παραίτηση Ταραντίλη: Σειρά έχει η Μενδώνη

»Εύχομαι ανακριτής και εισαγγελέας να γνωμοδοτήσουν με το σθένος να αντέξουν σε αυτή την πρωτοφανή, απάνθρωπη και ενάντια στις συνθήκες της δίκαιης δίκης, επίθεση εις βάρος του εντολέως μου και να μη γίνουν υποχείρια ταπεινών πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.