Με ελληνικούς υπότιτλους το νέο προπαγανδιστικό βίντεο του Ερντογάν

-
395

Η νέα ανάρτηση του Ερντογάν συνοδεύτηκε από ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους (από τη σημερινή του ομιλία στα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος AKP) όπου επανέλαβε πόσο ανοιχτός σε διάλογο ενώ, ενώ η  Ελλάδα σφετερίζεται το δικαίωμα της Τουρκίας σε ΑΟΖ.

Εδραιώνει κατά τη γνώμη του το δικαίωμα της Τουρκίας στο γεγονός ότι το Καστελλόριζο είναι δυο βήματα από τις τουρκικές ακτές αλλά απέχει χιλιάδες μίλια από την Πελοπόννησο

Επίσης παρότρυνε την Ελλάδα να έχει αυτογνωσία ως προς το πραγματικό μέγεθός της (να μην κοιτάζεται σε μεγεθυντικούς καθρέφτες) και συστήνει στους Ευρωπαίους να μας μαλώσουν για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στη Θράκη.

Ήδη το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απάντησε ότι «αύριο θα μάθουν στην ΕΕ όλη την αλήθεια  από την Ελλάδα στο υπουργικό συμβούλιο».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.