Μόσχα: Ο Ναβάλνι δουλεύει για τη CIA

-

Σκληρή απάντηση στον επικριτή του Βλαντίμιρ Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι έδωσε την Πέμπτη το Κρεμλίνο, μετά τις κατηγορίες του Ναβάλνι ότι πίσω από τη δηλητηρίασή του δεν βρίσκεται άλλος από τον ίδιο τον Rώσο πρόεδρο.

«Η Ρωσία έχει πληροφορίες ότι ο Ναβάλνι συνεργάζεται με τη CIA» αναφέρει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ. «Έλαβε οδηγίες  από αυτήν περισσότερες από μια φορές».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιατσεσλάβ Βολοντιν, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ναβάλνι «συνεργάζεται με δυτικές αρχές και ειδικές υπηρεσίες».

«Δεν είναι ο ασθενής που εργάζεται με τις ειδικές υπηρεσίες της Δύσης -είναι οι δυτικές ειδικές υπηρεσίες που συνεργάζονται μαζί του, αυτή είναι μια πιο ακριβής διατύπωση… Ναι, έχουμε τέτοιες πληροφορίες, μπορώ ακόμη και να είμαι πιο συγκεκριμένος: τα στελέχη της CIA εργάζονται μαζί του σήμερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει διάφορες οδηγίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέσκοφ στους δημοσιογράφους, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Βολοντιν.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.