Μπακογιάννη: Ισχυρή ανάπτυξη και δίκαιο μέρισμα ευημερίας για όλους

-

«Ισχυρή ανάπτυξη και δίκαιο μέρισμα ευημερίας για όλους», είναι η πρόταση της ΝΔ για την επόμενη ημέρα της 7ης Ιουλίου, τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη υποψήφια βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ, σε άρθρο της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». «Είναι καιρός η οικονομία να ορθοποδήσει» προσθέτει, «έπειτα από 4 χαμένα χρόνια που άρχισαν με τους απόλυτα καταστροφικούς χειρισμούς της Βαρουφάκειας διαπραγμάτευσης...».

«Το σχέδιο μας φιλοδοξεί να οδηγήσει σε ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους του 4% του ΑΕΠ», ενημερώνει, διευκρινίζοντας ότι η ΝΔ, το έχει επεξεργαστεί «είναι λεπτομερές και κοστολογημένο για τη διατηρήσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

Πυλώνες του σχεδίου, προσθέτει η κ. Μπακογιάννη είναι η επαρκής χρηματοδότηση της οικονομίας, η ουσιαστική αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και η αποτελεσματική ενίσχυση της περιφερειακής διάστασης της ανάπτυξης. Η δε, δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέσπιση Περιφερειακού Συμβουλίου, επισημαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, «σηματοδοτεί αυτήν ακριβώς τη διαφορετική μας προσέγγιση, στα ζητήματα της περιφερειακότητας και της χωρικής ανάπτυξης».

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.