Νέα επεισόδια και στην Θεσσαλονίκη, μολότοφ σε εργοτάξιο του μετρό

-

Νέα επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία, μετά την ολοκλήρωση της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ομάδα περίπου 50-70 ατόμων βγήκε από την Θεολογική Σχολή, η οποία τελεί υπό κατάληψη, και πέταξε βόμβες μολότοφ στην περιοχή του Συντριβανίου. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και τα άτομα που προκάλεσαν τα επεισόδια  κατευθύνθηκαν και πάλι προς την Θεολογική Σχολή.

Αυτή την ώρα ο "κλεφτοπόλεμος" ανάμεσα στους νεαρούς και τα ΜΑΤ συνεχίζεται, ενώ παραμένουν κλειστοί οι δρόμοι γύρω από τα πανεπιστήμια (ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ).

Από τις μολότοφ έχουν τυλιχθεί στις φλόγες δέντρα αλλά και το εργοτάξιο του Μετρό που βρίσκεται στην περιοχή. Η αστυνομία προχώρησε στην επ' αυτοφόρω σύλληψη ενός νεαρού.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.