Νέα ηγετική ομάδα εκλέγει το κόμμα του Ερντογάν

-

Το ετήσιο συνέδριό του, κατά το οποίο αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε υψηλές θέσεις της ιεραρχίας, διοργανώνει σήμερα, στην Άγκυρα, το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του προέδρου της Τουρκίας  Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν αναμένεται να επανεκλεγεί στην προεδρία, όμως ο προγραμματισμένος ανασχηματισμός σε ηγετικές θέσεις του κόμματος γίνεται στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Μάρτιο του ερχόμενου έτους.

Στο συνέδριο αναμένεται να παρευρεθούν επίσης ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας και εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Το συνέδριο του AKP διεξάγεται την ώρα που εντείνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Τουρκία και τις ΗΠΑ, με αφορμή την συνεχιζόμενη κράτηση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.