Πέντε πάρτι Μυκόνου διαλύθηκαν με σύλληψη για "διατάραξη κοινής ησυχίας"

-

Σε τρεις ακόμη συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία ύστερα από ελέγχους που διενήργησε στη Μύκονο για τα παράνομα μπαρ που λειτουργούν σε ιδιωτικές βίλες εμφανιζόμενα ως αυθόρμητα πάρτι και όπου κόβεται εισιτήριο από 200 έως 1.000 ευρώ κατ' άτομο.

Όμως παρά το μαύρο χρήμα που αλλάζει χέρια, η Αστυνομία δεν μπορεί να μπει για έλεγχο και καλεί τους ενοικιαστές της βίλας στην είσοδο όπου τους συλλαμβάνει για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Είχαν προηγηθεί δύο ακόμα συλλήψεις για τους ίδιους λόγους τις προηγούμενες ημέρες. Στη Μύκονο διενεργήθηκαν 19 έλεγχοι, έξι σε μπιτς μπαρ και 13 σε νυχτερινά κέντρα. Παράλληλα σε 7 ελέγχους που έγιναν στη Νάουσα της Πάρου επιβλήθηκε πρόστιμο σε ένα άτομο για τη μη χρήση μάσκας. Επίσης έγιναν 15 έλεγχοι στη Σαντορίνη χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.