Ψεύτες ολκής οι Τούρκοι! Τώρα λένε ότι εντόπισαν τα ελληνικά υποβρύχια!

-

Τα «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια υποστηρίζει πως εντόπισε και κατάφερε να απαθανατίσει το τουρκικό πολεμικό ναυτικό. Συγκεκριμένα το τουρκικό ναυτικό έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν τα ελληνικά υποβρύχια να παρακολουθούνται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Επιχειρώντας να διαψεύσουν τις δυνάμεις του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, τα τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν φωτογραφίες από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που αμφισβητούν τη δυνατότητα των ελληνικών υποβρυχίων να γίνουν «αόρατα». Μάλιστα σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, το ειδησεογραφικό πρακτορείο EHA αναφέρει πως η τουρκική Προεδρία του Γενικού Επιτελείου δημοσίευσε βίντεο που δείχνει το τουρκικό ναυτικό να παρακολουθεί υποβρύχια Τύπου 214 της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.