Σλοβακία-κορονοϊός: Νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων

-

Η Σλοβακία, η οποία έχει έναν από τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτων από COVID-19 στην Ευρώπη, κατέγραψε σήμερα για δεύτερη συναπτή ημέρα τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων με 360 θετικά τεστ κατά την χθεσινή ημέρα. Από την έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο η Σλοβακία έχει καταγράψει 7.629 κρούσματα από τα οποία τα 3.978 είναι ασθενείς που ιάθηκαν, ενώ έχουν σημειωθεί και 41 θάνατοι.

Η χώρα βρίσκεται ενώπιον μιας έξαρσης κρουσμάτων αυτόν τον μήνα παρότι με χαμηλότερο κατά κεφαλήν ρυθμό σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης. Η Πολωνία κατέγραψε σήμερα 1.136 νέα κρούσματα, σύμφωνα με τον λογαριασμό του υπουργείο Υγείας στο Twitter, την μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Συνολικά στη χώρα έχουν καταγραφεί 82.809 κρούσματα, περιλαμβανομένων 2.369 θανάτων.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.