Στον Ασπρόπυργο θα μεταφερθούν οι φυλακές Κορυδαλλού

-
262

Στον Ασπρόπυργο θα μεταφερθούν οι φυλακές του Κορυδαλλού, σύμφωνα με εισήγηση ειδικής επιτροπής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η περιοχή του Ασπροπύργου και συγκεκριμένα η παλιά νατοϊκή βάση, κρίθηκε ως η καταλληλότερη για τη μεταφορά του σωφρονιστικού καταστήματος του Κορυδαλλού.

Προκρίθηκε η λύση του Ασπροπύργου, έναντι του Αυλώνα, που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά τελικά απορρίφθηκε καθώς βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, τα δικαστήρια, το νοσοκομεία και τη ΓΑΔΑ. Η έκταση στον Ασπρόπυργο είναι 93 στρέμματα και σύμφωνα με τον σχεδιασμό η φυλακή θα διαθέτει υψηλής τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.