Τηλεργασία στα Κανάρια νησιά ως εναλλακτικός τουρισμός

-
147

Με την τουριστική βιομηχανία να περνάει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις κάποιοι δημοφιλείς προορισμοί βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους επιβίωσης. Τηλεργασία στα Κανάρια νησιά ως μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού, υπόσχεται η περιφερειακή κυβέρνηση.

Για αυτό το λόγο ξεκίνησε μια καμπάνια με στόχο να προσελκύσει 30.000 εργαζόμενους εξ αποστάσεως. Στόχος, μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος για τις επιχειρήσεις της περιοχής που έχουν πληγεί από την τουριστική κρίση. Στα Κανάρια Νησιά εκτιμάται ότι εξαιτίας της πανδημίας η ζημιά υπολογίζεται στα 16 δισεκατομμύρια ευρώ, για φέτος..

Σύμφωνα με στοιχεία 40% των εργαζομένων στην ΕΕ εργάζεται εξ αποστάσεως λόγω της πανδημίας Covid-19. Μέσω στοχευμένης καμπάνιας τα Κανάρια τους προτρέπουν να εγκατασταθούν στα νησιά τους και να συνεχίσουν την τηλεργασία με θέα τις παραλίες των νησιών.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.