Τροχαίο με μετανάστες – Νεκρός ο ένας, φορείς οι πέντε στους επτά

-

Τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Δαδιάς είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας μετανάστης που προσπαθούσε με άλλους επτά να πάει στη Θεσσαλονίκη, και άλλοι δύο να τραυματισθούν σοβαρά. Εξέταση των επτά μεταναστών που επέζησαν του τροχαίου έδειξε ότι οι πέντε ήταν φορείς.

Κατά συνέπεια μπήκαν σε καραντίνα 10 γιατροί του νοσοκομείου Διδυμοτείχου και 10 νοσηλευτές. Ανάμεσά τους ο διευθυντής της χειρουργικής και Διευθυντής παράλληλα της Ιατρικής Υπηρεσίας Βασίλης Γαλάνης, χειρουργοί, αναισθησιολόγος και άλλες ειδικότητες. Επίσης, τέθηκαν σε καραντίνα οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες από τη βραδινή και την πρωινή βάρδια, που ήρθαν σε επαφή με τους τραυματίες.

Όλοι παραμένουν σε  κατ' οίκον απομόνωση  και  την Τετάρτη θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού εκ νέου. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους ή όχι.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.