Βαρβιτσιώτης: "Θα υπερασπιστούμε τα εθνικά μας δίκαια"

-
Βαρβιτσιώτης:

«Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας δίκαια σε αέρα, θάλασσα και στεριά», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον Σκάι. Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι η Ελλάδα δεν παίζει το παιχνίδι των προκλήσεων και των κανονιοφόρων.

Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, επισήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει στην Ουάσινγκτον με ισχυρή ατζέντα έχοντας στις αποσκευές του και την υπογραφή της συμφωνίας του EastMed.

Σημείωσε, όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, ότι η Ελλάδα είναι η χώρα της σταθερότητας στην περιοχή, με πολυμερείς συνεργασίες και ότι αποτελεί έναν αξιόπιστο συνομιλητή και εταίρο των ΗΠΑ

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.