Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λίγους που μας ενίσχυσαν οικονομικά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δυστυχώς λίγους που μας ενίσχυσαν οικονομικά
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Οι άνθρωποι του SLpress.gr νοιώθουν βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους –δυστυχώς για εμάς– λίγους αναγνώστες που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας να μας ενισχύσουν οικονομικά, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και το 2022. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ειδικά τους ελάχιστους που μας κατέθεσαν ποσά πολύ μεγαλύτερα από μία συνδρομή.

Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας και γι’ αυτό σας ζητούμε ο καθένας από εσάς να βοηθήσει στην διάδοση του SLpress.gr, να το κάνει γνωστό στο κοινωνικό περιβάλλον του. Υπάρχει ένας απλός τρόπος: Να στέλνετε με email ή sms στον κύκλο των γνωστών σας το link με το άρθρο που κάθε φορά σας άρεσε και πιστεύετε ότι είναι χρήσιμο να το διαβάσουν κι άλλοι.

Εάν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο το SLpress.gr να γίνει γνωστό και να φθάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες υπάρχει ένας απλός κι αποτελεσματικός τρόπος: Γίνετε εσείς η ζωντανή και ανιδιοτελής διαφήμιση της αδέσμευτης ενημερωτικής προσπάθειας μας. Στείλτε το link www.slpress.gr σε όσους γνωστούς σας πιστεύετε ότι θα τους ενδιαφέρει. Δεν έχουμε τα οικονομικά μέσα να διαφημιστούμε, το δε Google News μας έχει σχεδόν αποκλείσει. Βοηθείστε μας, λοιπόν, να σπάσουμε την απομόνωση που μας έχει επιβληθεί.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε την αποδεδειγμένη αλήθεια ότι η κουλτούρα του τζάμπα που κυριαρχεί στο Διαδίκτυο σκοτώνει την αδέσμευτη δημοσιογραφία. Το SLpress.gr κόντρα στο ρεύμα θα προσπαθήσει να συνεχίσει στη γραμμή που έχει χαράξει και κινείται στα πέντε χρόνια ζωής του, δηλαδή στο τρίπτυχο: πρωτότυπη δημοσιογραφική παραγωγή – αναλύσεις και σχόλια “έξω από το κουτί” – πλουραλισμός.

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς και για τον κόσμο και για την Ελλάδα, το μόνο για το οποίο μπορούμε να δεσμευθούμε είναι ότι όταν θα πληκτρολογείτε www.slpress.gr θα βρίσκετε στον υπολογιστή, στο κινητό ή στην ταμπλέτα σας άρθρα που θα υπηρετούν ιδέες κι όχι σκοπιμότητες, άρθρα που θα έχουν να καταθέσουν επιχειρήματα όχι κραυγές.

Όπως έχουμε ξεκαθαρίσει, η Σύνταξη δεν συμφωνεί με όσα άρθρα δημοσιεύουμε. Θεωρούμε, όμως, πως καθένα από αυτά, περισσότερο ή λιγότερο, εμπλουτίζει τον προβληματισμό και ως εκ τούτου συνεισφέρει στην προσπάθεια του κάθε αναγνώστη να διαμορφώσει τη δική του άποψη για τα καυτά ζητήματα του καιρού μας.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι