Τραγικό συμβάν στον Ιερό Βράχο – Ελληνίδα έπεσε και σκοτώθηκε

Τραγικό συμβάν στον Ιερό Βράχο - Τουρίστρια έπεσε και σκοτώθηκε,
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ελληνίδα –και όχι τουρίστρια όπως είχε αναφερθεί αρχικά– έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες από τον Ιερό Βράχο του Αρείου Πάγου και του Αγίου Παύλου στην Ακρόπολη. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να διασωθεί. Πρόκειται για 47χρονη, για την οποία η ΕΡΤ ανέφερε ότι μάλλον έχασε την ισορροπία της, στην προσπάθειά της να τραβήξει φωτογραφίες. Ομως νεότερες πληροφορίες αναφέρονται σε αυτοκτονία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι, στις 12:40. ΤΟ ΕΚΑΒ έσπευσε, όπως και η Πυροσβεστική, στο δύσβατο σημείο όπου έπεσε η γυναίκα, πλην όμως ο τραυματισμός ήταν θανάσιμος. Η πολυτραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός χωρίς της αισθήσεις της και εκεί οι γιατροί περιορίστηκαν μοιραία στην διαπίστωση του θανάτου της.

Η γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 15-20 μέτρων. Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών στην αστυνομία, η γυναίκα έκανε το σταυρό της, πήρε φόρα και έπεσε συνειδητά στο κενό. Την ώρα μάλιστα που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία, χτυπούσε επίμονα το κινητό της: την καλούσε ο σύζυγός της στον οποίο είχε τηλεφωνήσει λίγα λεπτά νωρίτερα και του είχε πει ότι θα αυτοκτονούσε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι