Πάρκινγκ στο Μανχάταν κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα

Πάρκινγκ στο Μανχάταν κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν χθες όταν κατέρρευσε μεγάλο μέρος κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων στο νότιο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσαν οι αρχές της πόλης. «Υπήρχαν έξι εργαζόμενοι στο κτίριο τη στιγμή της κατάρρευσής του. Οι τέσσερις από αυτούς εισήχθησαν σε νοσοκομείο και βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση. Ένας άνθρωπος είναι νεκρός κι ένας άνθρωπος αρνήθηκε να δεχτεί περίθαλψη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης.

Εικόνες που κυκλοφορούν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αυτοκίνητα κάποια από τα οποία έχουν σωριαστεί το ένα πάνω στο άλλο ή έχουν αναποδογυρίσει και καπνό στο κτίριο που κατέρρευσε. «Η δομή είναι ασταθής», τόνισε ο δήμαρχος Νέας Υόρκης, ο Έρικ Άνταμς, διευκρινίζοντας πως η επιχείρηση έρευνας για να εξακριβωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι παγιδευμένοι στα συντρίμμια παραμένει σε εξέλιξη.

Οι αρχές χρησιμοποιούν UAVs και ρομπότ για να αποφύγουν την ανάπτυξη μελών σωστικών συνεργείων μέσα στο κτίριο, καθώς και το κομμάτι που παραμένει όρθιο υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx