Σύλληψη Σύρου με μαχαίρι στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα

Σύλληψη Σύρου με μαχαίρι στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα

Ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα σε εμπορικό κέντρο στη Ρουέν της Γαλλίας με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και αρκετοί άλλοι να τραυματιστούν. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και τα κίνητρα του δεν έχουν διευκρινιστεί.

Ομάδα της ΟΠΚΕ προχώρησε στην προσαγωγή ενός αλλοδαπού, Σύρου σύμφωνα με πληροφορίες, ο οποίος κινούνταν ύποπτα μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας. Η προσαγωγή έγινε λίγο μετά τις 19.00.

Όλα συνέβησαν όταν ο νεωκόρος της εκκλησίας είδε τον άνδρα να μπαίνει στην εκκλησία και να επιδεικνύει περίεργη συμπεριφορά. Τότε ενημέρωσε σχετικά μία ομάδα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν στην περιοχή και τους ζήτησε να τον ελέγξουν.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ο άνδρας αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» με τους άνδρες της ΟΠΚΕ να καταφέρνουν τελικά να τον ακινητοποιήσουν. Στην κατοχή του είχε ένα σακίδιο εντός του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι, καθώς και ένα κοράνι. Ο άνδρας προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί πως, περίπου πριν έναν χρόνο, Άραβας είχε διακόψει λειτουργία στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν άρχισε να φωνάζει στο μικρόφωνο στα αραβικά. Το άτομο είχε απομακρυνθεί από τον ναό, όπως δείχνει το βίντεο. Πληροφορίες μέσων ενημέρωσης, θέλουν να πρόκειται για το ίδιο άτομο που συνελήφθη σήμερα. Ο Σύρος έχει απασχολήσει τις αρχές και για άλλα αδικήματα, όπως τον εμπρησμό του “Σπιτιού του κηπουρού” που ανήκει στον Δήμο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx