Αγρότες στο Ρίο: Αντί να κλείνουμε εμείς το δρόμο, κάνει μπλόκα η αστυνομία!

Αγρότες στο Ρίο: Αντί να κλείνουμε εμείς το δρόμο, κάνει μπλόκα η αστυνομία!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αγρότες από μπλόκα της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν με ένταση όταν η αστυνομία έκλεισε το δρόμο για όλους, προκειμένου να μην περνούν τρακτέρ προς τη συγκέντρωη των αγροτών, οπότε οι τελευταίοι είπαν «εμάς κατηγορούν ότι στήνουμε μπλόκα, και τελικά κλείνει τους δρόμους η κυβέρνηση».

Οι αγρότες έφθασαν κοντά στη γέφυρα με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με τα πόδια προς τα διόδια, όπου άνοιξαν τις μπάρες, για να περνούν ελευθέρα τα οχήματα.

Όπως μεταδίδει το Tempo24.News, από την κινητοποίηση δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης, αφού η γέφυρα έκλεισε από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα εισόδου των τρακτέρ της περιοχής και να μπλοκάρει ο δρόμος. Οι αγρότες κατήγγειλαν τη στάση της Κυβέρνησης και της Αστυνομίας που δεν επέτρεπαν να φτάσουν στο σημείο, συμβολικά, τρακτέρ από την Αιτωλοακαρνανία. Ακολούθησε συγκέντρωση και στην πλευρά του Αντιρρίου για να επιτραπεί η διέλευση τους. Λίγη ώρα αργότερα ο δρόμος άνοιξε, τα τρακτέρ πέρασαν και η διαμαρτυρία συνεχίστηκε στη Γέφυρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx