Τον μαχαίρωσε τρεις φορές στους γλουτούς για οφειλή 150 ευρώ

Γυναίκα στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της ότι την χτύπησε και τη βίασε – Συνελήφθη ο 33χρονος

Για μια οφειλή ύψους 150 ευρώ μαχαιρώθηκε ένας 50χρονος έξω από ψητοπωλείο στο Βόλο, μετά από διαπληκτισμό με έναν γνώριμό του, ο οποίος αναζητείται.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες μιλούσαν έντονα έξω από το κατάστημα εστίασης και οι φωνές τους ακούγονταν σε μεγάλη απόσταση, όταν ξαφνικά ο ένας από τους δύο τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον στους γλουτούς τρεις φορές.

Ο άνθρωπος τραυματισμένος έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τον πόνο, ενώ περίοικοι που άκουσαν τον καυγά και συνειδητοποίησαν τι έχει συμβεί κάλεσαν ασθενοφόρο να σπεύσει στο σημείο. Μονάδα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία, ηλικίας περίπου 50 χρόνων και τον μετέφερε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Βόλου, όπου οι χειρουργοί φρόντισαν τα τραύματά του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx