Αποδράστε και Κερδίστε με καύσιμα ΕΛΙΝ έως 6% €πιστροφή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Αποδράστε και Κερδίστε με καύσιμα ΕΛΙΝ έως 6% €πιστροφή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και ετοιμαζόμαστε ήδη για απολαυστικές αποδράσεις είτε σε κοντινούς είτε σε μακρινούς προορισμούς. Οι επιλογές είναι πολλές, ένα όμως είναι το σίγουρο.

Με σύμμαχο τα καύσιμα κίνησης ΕΛΙΝ, είτε επιλέξουμε να ταξιδέψουμε, είτε διοργανώσουμε βόλτες με το αυτοκίνητο, θα βγούμε κερδισμένοι! Ειδικά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, εφοδιάζοντας το όχημα μας με καύσιμα κίνησης ΕΛΙΝ, μπορούμε να αποκτήσουμε έως 6% €πιστροφή. Συγκεκριμένα, από 15/3 έως και 18/3, πραγματοποιώντας αγορά καυσίμων σε πρατήρια ΕΛΙΝ, κερδίζουμε  €πιστροφή 6% με τη χρήση πιστωτικής και 3% με τη χρήση χρεωστικής κάρτας Eurobank.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορές αποκλειστικά στα πρατήρια ΕΛΙΝ που συνεργάζονται με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, για συναλλαγές έως 200€. Σε κάθε διαδρομή, η ΕΛΙΝ είναι δίπλα μας με ποιοτικά καύσιμα, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία του καταναλωτή και του ίδιου του οχήματος από παραβατικές συμπεριφορές και αμφιβόλου ποιότητας καύσιμα.

Η εταιρεία αποτελεί τη μοναδική στην Ελλάδα που εφαρμόζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριπλού ελέγχου ποιότητας των καυσίμων της, τη «Δέσμευση Ποιότητας» σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας, σε συνεργασία με τους κορυφαίους, ανεξάρτητους φορείς παγκοσμίου βεληνεκούς Bureau Veritas και Lloyd’s Register. Εφοδιάζουμε το όχημα μας με καύσιμα ΕΛΙΝ και είμαστε πανέτοιμοι για το τριήμερο!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx