Συνελήφθη ο 40χρονος που πυροβόλησε οπαδό του Πανιωνίου

Ενδοοικογενειακή βία: 80 περιστατικά σε όλη τη χώρα την Κυριακή - 55 συλλήψεις

Συνελήφθη και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οπαδός του Πανιώνιου που πυροβόλησε και τραυμάτισε άλλο οπαδό της ίδιας ομάδας το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από  το κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Βαρίκας” στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για 40χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας, περί όπλων και διατάραξη κοινής ειρήνης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά από διαπληκτισμό που είχαν για άγνωστο λόγο πέντε οπαδοί του Πανιωνίου πριν την έναρξη αγώνα βόλεϊ, ο 40χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον 34χρονο.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών και από το σημείο που έλαβε χώρα ο πυροβολισμός περισυλλέχθηκαν κάλυκας, πέντε φυσίγγια και ένα πτυσσόμενο γκλοπ. Σε έρευνα στην οικεία του κατηγορουμένου βρέθηκε μαχαίρι (ματσέτα) συνολικού μήκους 56 εκατοστών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι