Το τμήμα Εμπρησμών ερευνά τη φωτιά στο παρασκευαστήριο τροφίμων – Είχε μηνυθεί για 30 δηλητηριάσεις

Το τμήμα Εμπρησμών ερευνά τη φωτιά στο παρασκευαστήριο τροφίμων – Είχε μηνυθεί για 30 δηλητηριάσεις

Το εργοστάσιο με τα προβληματικά σχολικά γεύματα στη Λαμία τυλίχθηκε χθες τη νύχτα στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Αν κι αρχικά ανέλαβε της έρευνες το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, γρήγορα η υπόθεση άλλαξε χέρια και με εντολή του αρχηγού του Σώματος έφθασε εκεί ειδικό κλιμάκιο διερεύνησης εμπρησμών.

Τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η πυρκαγιά στο εργοστάσιο που ετοίμαζε τα γεύματα τα οποία προκάλεσαν την τροφική δηλητηρίαση δεκάδων μαθητών επτά δημοτικών σχολείων της Λαμίας, ερευνούν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής. Από τα 63 άτομα που υπέστησαν δηλητηρίαση, τουλάχιστον 30 υπέβαλαν μήνυση.

Η πυρκαγιά στο εργοστάσιο ξεκίνησε γύρω στις 21:30 χθες το βράδυ και επεκτάθηκε με μεγάλη  ταχύτητα, και ερευνάται πόσες εστίες υπήρξαν. Στο εργοστάσιο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά δεν βρίσκονταν εργαζόμενοι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι