Λευκορώσος influencer έταξε 300.000 λίρες σε όποιον διέκοπτε τον τελικό του Champions League

Λευκορώσος influencer έταξε 300.000 λίρες σε όποιον διέκοπτε τον τελικό του Champions League

Ενας 28χρονος Λευκορώσος απατεώνας influencer -που έχει καταδικαστεί για ποικίλα αδικήματα τη Ρωσία- ο Mellstroy, έχει 3.000.000 ακολούθους στο Instagram. Με αναρτήσεις του έπεισε κάποιους ότι θα δώσει 300.000 λίρες Αγγλίας σε όποιον διέκοπτε τον χθεσινό τελικό του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όντως τρεις αφελείς πείσθηκαν και εμφανίστηκαν με μπλουζάκι με το όνομά του. Έτρεξαν στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ προκάλεσαν ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα λίγο μετά την σέντρα.

Ένας τέταρτος προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς επιτυχία. Ο ένας εκ των τριών έφτασε μέχρι το κέντρο του γηπέδου βγάζοντας selfie με τον Βινίσιους και τον Μπέλιγχαμ, ενώ ο δεύτερος έκανε χαλαρό τρέξιμο στο χορτάρι καθώς οι άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου άργησαν να αντιδράσουν και πήρε αρκετή ώρα για να μπορέσουν να τον σταματήσουν.

Οι εισβολείς συνελήφθησαν και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αθλητική δικαιοσύνη. Πάντως μετά το περιστατικό, εκπρόσωπος του Wembley Stadium καταδίκασε την εισβολή στο γήπεδο, λέγοντας: «Είναι παράνομη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Wembley Stadium και καταδικάζουμε έντονα τις ενέργειες εκείνων που διέκοψαν τον τελικό του UEFA Champions League λίγο μετά τη σέντρα».

Πολύ αμφίβολο είναι αν θα πάρουν πάντως έστω και ένα ρουβλι, διότι ο influencer τάζει πολλά και διάφορα αλλά δεν έχει βρεθεί άνθρωπος που να έχει όντως πληρωθεί για τις φάρσες ή τα επεισόδια που τους βάζει να προκαλούν. Από το youtube έχει αποκλεισθεί επειδή έδειρε σε ζωντανή μετάδοση μια ξανθιά νεαρή, μοντέλο, που φαίνεται αιμόφυρτη. Ο ίδιος απολογήθηκε ότι ήταν όλα σκηνοθετημένα και το αίμα ψεύτικο. Στη Λευκορωσία εν τω μεταξύ φέρεται να καταζητείται ως λιποτάκτης, και ζει άλλοτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλοτε στη Μόσχα και στην Τουρκία.

Πάντως λόγω των “κλικ” στα βίντεό του βγάζει αρκετά χρήματα. Μαζί του έχει ασχοληθεί και ο πρόεδρος της Λετονίας, καθώς ο 28χρονος έταξε 2 εκατ. δολάρια σε όποιον έπειθε ηγέτη χώρας να φωτογραφηθεί μαζί του σε selfie. Τα κατάφερε ένας μαθητής με τον πρόεδρο της Λετονίας, αλλά λεφτά δεν είδε. Ο δε πρόεδρος της χώρας Edgars Rinkevics χαρακτήρισε τον 28χρονο Andrei Burim (όπως είναι το πραγματικό όνομα του Mellstroy)  απατεώνα και κάλεσε τον κόσμο να αγνοεί τις αναρτήσεις του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι