Πάλι νιόπαντρος ο Μέρντοχ – Παντρεύτηκε την πεθερά του Αμπράμοβιτς

Πάλι νιόπαντρος ο Μέρντοχ – Παντρεύτηκε την πεθερά του Αμπράμοβιτς

Ο 93χρονος μεγιστάνας της ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ, που η ζωή του έγινε εν μέρει σίριαλ (Succession) είναι πάλι νιόπαντρος, με νύφη την Έλενα Ζούκοβα, μια 67χρονη Ρωσίδα μοριακή βιολόγο που μετανάστευσε στις ΗΠΑ. Η νύφη είναι και πρώην πεθερά του ζάπλουτου Ρώσου επιχειρηματία Ρομάν Αμπράμοβιτς. Κόρη της νύφης είναι η Ντάρια Ζούκοβα, πρώην σύζυγος του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος, που έχει πολιτογραφηθεί Αμερικανός, και η Έλενα Ζούκοβα παντρεύτηκαν ιδιωτικά, σε ένα “παλάτι” του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια.

Οι φωτογραφίες της Sun δείχνουν τον Ρούπερτ Μέρντοχ με μαύρο κοστούμι και σομόν γραβάτα, χαμογελαστό δίπλα στη σύζυγό του που φοράει λευκό φόρεμα, κρατάει μια ανθοδέσμη με μιγκέ και δείχνει πολύ νεότερη από 67.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ από τους τέσσερις προηγούμενους γάμους του απέκτησε έξι παιδιά. Ο πρώτος του γάμος, με την Πατρίσια Μπούκερ, μια Αυστραλή αεροσυνοδό, διήρκησε από το 1956 έως το 1967. Ο δεύτερος, με τη Βρετανίδα δημοσιογράφο Άννα Τορβ, διήρκησε 30 και πλέον χρόνια. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Γουέντι Ντενγκ, επιχειρηματία κινεζικής καταγωγής και απόφοιτη του Πανεπιστημίου Γέιλ, μέχρι το διαζύγιό τους το 2013.

Μετά το διαζύγιό του παντρεύτηκε το μοντέλο Τζέρι Χολ, το 2022, και εν συνεχεία  ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιάστηκε την Αν Λέσλι Σμιθ την άνοιξη του 2023. Χώρισαν μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Τον Νοέμβριο του 2023, ο μεγιστάνας αποσύρθηκε από την προεδρία της Fox Corporation, μητρικής εταιρίας του αγαπημένου τηλεοπτικού δικτύου των Αμερικανών συντηρητικών Fox News, και από την προεδρία της News Corp, και αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία στον γιο του Λάχλαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι